06-53684061 | 06-28041391 mjcboeren@hotmail.com

Mini-camping Kerces

Blijft het gehele jaar 2024 gesloten, helaas kunt u ons dit jaar niet bezoeken.

Mini-camping "Kerces" is een kleinschalige familiecamping met 15 toeristische plaatsen in het buitengebied van het prachtige dorp Vessem gelegen in het hart van "De Kempen".

Meer infoReserveren

Wandelingen vanuit de camping

Ommetjes van 3 – 8 km

Vanuit de camping zijn een aantal wandelingen uitgeschreven varierend in kilometers van 3 tot 8, genaamd ommetjes. De routes van deze ommetjes gaan langs de vele weilanden, langs en over de kleine Beerze en kunnen aansluiting vinden bij bestaande wandelroutes. Je kan deze vinden in de receptie van de camping of je kan ze vanuit hier downloaden of uitprinten.

Topografische kaart

Kamperen

Mini-camping Kerces is een camping in Vessem met schoon sanitair, betaalbare tarieven, gratis Wifi en diverse andere voorzieningen. Bekijk meer op de pagina Kamperen.

Vessem

Mini-camping Kerces is gelegen in Vessem, een recreatiedorp in de Kempen gekenmerkt door natuur, avontuur en cultuur. Lees verder op de pagina Vessem.

Blokhut

Mini-camping Kerces verhuurt een blokhut die geschikt is voor 4 personen en voorzien is van diverse voorzieningen. Meer informatie is terug te vinden op de pagina Blokhut.